BOA Show
Start
Showen
Artisterna
Galleri
Lyssna
Gästbok
Bokning
Länkar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BOA - lite om tjejerna
Foto: Petter Ulmert
Rubrik Artisterna

Camilla Larsson – har sysslat med sång och musik sen barnsben och arbetar sen många år som professionell sångerska och artist. Erfarenhetens skola är den största och mest användbara av hennes utbildningar, även om hon också pluggat en del musik och sjungit för åtskilliga sångpedagoger. Många är de scener hon stått på både som sångerska, showartist och konferencier. Bl a har hon haft hand om sommarunderhållning i Malmö Folkets Park, där hon exempelvis haft Allsång i parken. Hon driver idag sitt eget företag Camon Kultur & Nöjesproduktion. För mer info om Camilla gå till: www.camon.nu.

Camilla Larsson
   

Elin Rennstam – Elin är musikalartist och har fått sin utbildning på Malmö Musical Academy och Mountview Academy of Theatre Arts i London. Under sina år som artist har hon bland annat medverkat i musikalerna ”Cabaret” och ”The Selfish Giant” i London, showat i Sverige och Europa med showgruppen Estrad, jobbat som artist på Silja Line samt turnerat i Mellanöstern med bandet Spiritus Mundi. Hon uppträder även regelbundet på Schlagerbaren på Wallmans och undervisar barn och ungdomar på olika dansskolor i Malmö.

Elin Rennstam
   
Anna-Karin Olofsson – Parallellt med arbetet som sjukgymnast har hon arbetat med musik både professionellt och i amatörproduktioner. Hon har spelat i musikaler med Tonteatern och gjort föreställningar för barn med Teaterfolket. Som showartist och leadsångerska i gruppen House of Fun har hon spelat på festivaler och företagsevents runt om i Sverige.
Anna-Karin Olofsson